0

Meer

24 uur in… Las Vegas

17 februari 2020

24 uur in… Las Vegas

Wat als je maar 24 uur in het bruisende Las Vegas hebt? Dat wordt keuzestress, want er is zoveel te zien en doen. Gelukkig maken wij het je een stukje makkelijker met deze dagplanning. De volgende highlights wil je zeker niet missen! 

10.00 uur: Ontbijten bij Café Americano
Begin de dag rustig bij Café Americano. Dit restaurant is 24 uur per dag geopend, en serveert dus ook ontbijt, lunch én diner. Voor ontbijt kun je er bijvoorbeeld ‘farm fresh eggs’ of wafels met bacon krijgen. De inrichting is erg modern en zelfs een beetje chique te noemen. Mix dat samen met het ouderwetse Amerikaanse voedsel, en je hebt een bijzondere Amerikaanse ontbijtexperience!

11.00 uur: Ontdek de highlights van de Las Vegas Strip
Begeef je vervolgens naar de opstapplaats van de Big Bus Tour. Deze bus heeft geen dak en is dus perfect om alle highlights van de Las Vegas Strip in te spotten, waaronder het bekende Las Vegas bord. Beleef de sfeer van de bruisende Strip terwijl je achterover zakt op je stoel. Een ‘classic’ kaartje kost $45 (€40).

13.00 uur: Lunchen bij The Factory Kitchen
Wanneer je de hele Las Vegas Strip hebt gezien kun je uitstappen bij de stop van de Fashion Show mall. Hier kun je namelijk heerlijk Italiaans lunchen bij The Factory Kitchen. Dit restaurant maakt alleen gebruik van verse, lokale en seizoensgebonden producten. De traditionele gerechten zijn doorgegeven van generatie tot generatie en brengen zo een authentiek stukje Italië naar Las Vegas. Neem bijvoorbeeld de carpaccio vooraf en probeer de tortellini met truffelsaus.

14.00 uur: Shoppen in het Fashion Show winkelcentrum
Nu je toch bij het Fashion Show winkelcentrum bent is het tijd om er even een kijkje te nemen. Dit gigantische winkelcentrum telt meer dan 250 winkels en restaurants. Je kunt er helemaal los gaan bij winkels als Tiffany & Co, Levi’s, Diesel en Victoria’s Secret, en als je geluk hebt maak je ook een van de wekelijkse pop-up modeshows mee.

16.00 uur: Op avontuur in het Adventuredome pretpark
Aan de Strip ligt ook het Adventuredome pretpark. Dit indoor themapark telt een aantal spannende achtbanen en andere attracties waaronder een rolschaatsbaan, een Laser Challenge waarbij je zoveel mogelijk lasers moet verzamelen, en een klassieke spelletjeshal. Voor $33,95 (€30) kun je net zoveel ritjes maken als je wil. Enjoy the ride!

19.30 uur: Ervaar de magie van Hans Klok 
De Nederlandse illusionist Hans Klok heeft een vaste show in het Excalibur hotel in Las Vegas. Tijdens de 70 minuten durende show laat Hans je meer dan 50 verbazingwekkende trucs zien. Denk aan zwaarden in dozen, meisjes in glamorous pakjes die verdwijnen en heel veel vuur. Een waar spektakel! Een ticket voor “Hans Klok: The World’s Fastest Magician” kost, afhankelijk van je zitplaats, tussen de $49 (€43) en $114 (€100).

21.00 uur: Late night dining bij Del Frisco’s
Na deze spectaculaire show heb je vast trek gekregen, dus is het tijd voor een laat diner bij Del Frisco’s. Ondanks dat het restaurant zichzelf een steakhouse noemt is het geen vettige, ordinaire steakkot waar er kilo’s vlees doorheen gaan. Dit restaurant is juist heel verfijnd en culinair. De steaks zijn heerlijk, maar de visspecialiteiten zoals kreeftenstaart zijn er minstens net zo goed. Daarnaast kun je de hele avond genieten van de live-muziek, dus blijf na het eten nog even hangen en beleef een echte Las Vegas avond. En onthoud “What happens in Vegas, stays in Vegas”.

23.00 uur: Zoek het nachtleven op bij NoMad Bar
Sluit de avond af bij de levendige NoMad Bar. In deze bar kun je je uren vermaken terwijl je alle verschillende soorten cocktails van de menukaart uitprobeert. Bestel naast een lekkere Cosmopolitan ook een hapje van de uitgebreide hapjeskaart en geniet van de live jazz muziek die er regelmatig speelt.

Beeld: bluejayphoto (iStock), anouchka (iStock), mariakraynova (iStock), lucky-photographer (iStock)

Ook interessant

Onze partners