0

Meer

Welcome to Las Vegas

Eerste keer Las Vegas? Dit zijn 5 must do’s!

24 december 2021

Eerste keer Las Vegas? Dit zijn 5 must do’s!

Wat je absoluut niet missen tijdens je eerste city break naar Las Vegas? Wij delen onze vijf must do’s in deze blog.

1. Mensen kijken

Mensen kijken; het klinkt misschien saai maar niets is minder waar. In Las Vegas lopen zo veel verschillende types rond dat je je ogen uitkijkt. Wie weet spot je zelfs een beroemdheid! Vooral op de Strip zijn er een aantal plekjes waar je je heerlijk kunt vermaken. Ga bijvoorbeeld naar het Franse restaurant Mon Ami Gabi; vanuit hier heb je uitzicht op de populaire Bellagio Fonteinen. Zeker een goede stek om mensen te kijken onder het genot van een lekkere crêpe of wafel.

Bellagio buitenkant

2. Bezoek een show

In Las Vegas vind je veel spectaculaire shows. Zo heb je bijvoorbeeld Michael Jackson One van Cirque du Soleil in The Mandalay Bay en natuurlijk David Copperfield in de MGM Grand Garden. Als je voor het eerst in deze stad bent, moet je zéker een van de shows gezien hebben!

3. Ga op ontdekkingstocht

Iets wat je in iedere stad moet doen, maar zeker ook in Las Vegas, is op ontdekkingstocht gaan. Ga bijvoorbeeld naar het Carnaval Court bij Harrah’s, waag een ritje in de achtbaan bij New York-New York of maak een vaartocht met gondola door de grachten van The Venetian. Op iedere hoek van de straat vind je wel iets om te doen. Zo is er ook nog de LINQ Promenade waar je verschillende winkels, restaurants en shows kunt vinden. Je hoeft je nooit te vervelen in Las Vegas!

David Copperfield

4. Geniet van een heerlijk buffet

Van al dat ontdekken heb je vast trek gekregen. Dat komt mooi uit want in Las Vegas kom je niets te kort als het gaat om eten. Ooit stond de stad alleen bekend om haar grandiose buffetten, maar vandaag de dag kun je genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende beroemde chefkoks. Om toch een hapje te proeven van het originele Las Vegas moet je echt eens een buffet geprobeerd hebben. Ga bijvoorbeeld naar het buffet van Wicked Spoon bij The Cosmopolitan of Las Vegas. Hier kun je gaan voor originele culinaire gerechten die speciaal voor de gasten van Wicked Spoon zijn samengesteld.

5. Voor de waaghalzen 

Ben je opzoek naar een spannend avontuur? Dan kan je ook in Las Vegas terecht. Ter land, te zee of in de lucht; probeer de vrije val van 108 verdiepingen bij het STRAT Hotel (dit is de langste gecontroleerde vrije val die er is), de spectaculaire zip line over de massa’s mensen op Fremont Street of ga zwemmen met haaien bij het Shark Reef Aquarium in Mandalay Bay.

Welke dingen van dit lijstje zou jij doen als je voor het eerst in Las Vegas was? Boek snel een stedentrip naar deze spectaculaire stad, en beslis het zelf! Vanaf Amsterdam (AMS) vlieg je in 10 uur en 40 minuten rechtstreeks met KLM naar McCarran International Airport (LAS). Boek nu direct jouw KLM-vliegticket naar Las Vegas.

Benieuwd hoe je veilig op reis kunt naar Las Vegas? Wij hebben een pagina hierover samengesteld!

Ook interessant

Onze partners