0

Meer

Ga voor het ultieme entertainment naar een van de hotels van MGM Resorts in Las Vegas

20 februari 2024

Ga voor het ultieme entertainment naar een van de hotels van MGM Resorts in Las Vegas

Stap in de betoverende wereld van entertainment in Las Vegas! Ontdek waanzinnige evenementen tijdens jouw stedentrip. Van adembenemende Cirque du Soleil-shows tot onvergetelijke optredens van Mariah Carey en Maroon 5, het kan allemaal. Daarnaast kun je een aantal unieke sportevenementen bijwonen. Las Vegas is de ultieme bestemming voor sensatiezoekers, muziekliefhebbers en sportfanaten. Bekijk meteen de mooiste reizen naar Las Vegas!

Bezoek een van de spectaculaire shows van Cirque du Soleil

In de theaters van de MGM Resorts in Las Vegas worden adembenemende shows van Cirque du Soleil opgevoerd, waaronder , dat het epische verhaal van tweelingen vertelt met met spectaculaire acrobatiek, vechtsporten en vuurwerk. Een andere show, genaamd O, is geïnspireerd op alles wat met water (eau) te maken heeft en viert de schoonheid van optredens. Michael Jackson ONE is de perfecte samensmelting van acrobatiek en de fenomenale muziek van de ‘King of Pop’. Laat je meevoeren in deze magische werelden in een van de theaters van MGM Resorts.

De show 'O' staat in het teken van water | ©
De show ‘O’ staat in het teken van water | ©

Dans op de muziek van Maroon 5 of Mariah Carey

Mariah Carey en Maroon 5 hebben Las Vegas veroverd met hun sensationele concertreeksen. Mariah Carey, met haar onmiskenbare charisma en muzikale veelzijdigheid, betovert het publiek in het Park Theater in het Park MGM met adembenemende optredens vol hits zoals “Hero” en “We Belong Together”. Aan de andere kant laten Maroon 5’s energieke shows in het Mandalay Bay Events Center je genieten van tijdloze nummers zoals “Sugar” en “She Will Be Loved”. Beide acts brengen de magie van live muziek naar Las Vegas en creëren avonden vol muzikale herinneringen die je niet snel zult vergeten.

Het theater van Park MGM | © 2021 MGM Resorts International / Tory Kooyman
Het theater van Park MGM | © 2021 MGM Resorts International / Tory Kooyman

Ontdek Las Vegas voor sportfanaten

MGM Resorts in Las Vegas is de ultieme bestemming voor sportliefhebbers, met een grote variatie aan sportevenementen die de stad tot leven brengen. Van bokswedstrijden in de MGM Grand Garden Arena tot spectaculaire UFC-gevechten in de T-Mobile Arena, er is altijd wel iets te beleven. Bovendien vinden er unieke evenementen plaats, zoals het Netflix Slam Tennis-toernooi, waar legendes zoals Rafael Nadal en de jonge sensatie Carlos Alcaraz de tenniswereld op zijn kop zetten. Of je nu van boksen, MMA, tennis of een andere sport houdt, MGM Resorts in Las Vegas heeft het allemaal.

Aan de Las Vegas Strip hoef je je nooit te vervelen | © iStock - d24higgins
Aan de Las Vegas Strip hoef je je nooit te vervelen | © iStock – d24higgins

Wil je weten wat er nog meer te beleven is in entertainmenthoofdstad Las Vegas? Kijk op de website van MGM Resorts.

Credit header: © iStock – LPETTET

Ook interessant

Onze partners