0

Meer

Highlights in Las Vegas

Las Vegas, Nevada, USA - July 2017: Aerial view of Las Vegas Skyline at Dusk

Ontdek het beste van Las Vegas

Las Vegas heeft zoveel te bieden dat het misschien moeilijk wordt om te kiezen wat je nu tijdens je stedentrip hier moet gaan doen! Graag zetten wij voor jou de beste highlights op een rij zodat jij kunt kiezen wat bij je past en wat je echt niet mag missen! Ontdek de glitter and glamour tijdens een van de grandioze shows, ga uiteten bij de talloze restaurants, geniet van het bruisende nachtleven of ga winkelen. Je leest er hieronder meer over. Nog meer weten?

Shows in Las Vegas

Je kunt de stad niet verlaten zonder een van de extravagante shows in Las Vegas te hebben meegemaakt. Of je nu op zoek bent naar een spectaculair muziekoptreden, een indrukwekkende show van een illusionist, een musical of comedy theater, het aanbod in Las Vegas is enorm en er is iedere avond wel iets te beleven.

↠ Bekijk hier het volledige aanbod shows in Las Vegas van dit moment

 

Food & drinks in Las Vegas

Aan goede restaurants, gezellige bars en bruisende uitgaansgelegenheden geen gebrek in Las Vegas! In een stad die nooit slaapt kan het lastig zijn om te bepalen wanneer het nu tijd is voor ontbijt. Gelukkig vind je hier het grootste aanbod ter wereld van ‘All Day Breakfast’ restaurants, zodat je op ieder moment van de dag kunt aanschuiven voor een stevige portie scrambled eggs of pancakes. Mag het voor jou iets meer upscale? Bekijk dan deze gids met restaurants waar fine dining centraal staat en er zelfs gezegd wordt dat Las Vegas het Mekka is voor een verfijnd diner.

Heb je altijd al eens bij een bekende chef willen eten? Goed nieuws! In Las Vegas vind je een groot aanbod restaurants van bekende chefs zoals Gordon Ramsay. En kan je jou niet gelukkiger maken dan met een goede cocktail? Check dan even deze guide vol met de beste tips voor cocktail bars.

↠ Bekijk hier alle restaurants en bars in Las Vegas

Onze partners