0

Meer

Over ons

Meer informatie en contactmogelijkheden

City Break Vegas is een initiatief van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), in samenwerking met MGM Resorts. Op deze website vind je informatie en inspiratie over Las Vegas en meer specifiek de MGM Resorts. In samenwerking met verschillende Nederlandse reisorganisaties hebben wij reizen samengesteld die jou de kans geven om een toffe city trip naar Las Vegas te maken. Bij iedere reis is een rechtstreekse KLM-vlucht en een verblijf in een van de MGM Resorts inbegrepen.

Contact
Wil je meer informatie over City Break Vegas of andere projecten van Zapper PR? Bezoek onze website! Je kunt ook een e-mail sturen naar citybreakvegas@zappergroup.com. Voor inhoudelijke vragen over de reispakketten van de verschillende reisorganisaties kun je rechtstreeks met hen contact opnemen. De contactgegevens zijn te vinden op de pagina’s van de touroperators.

Adres
Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

Disclaimer

De informatie op deze website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. City Break Vegas is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van City Break Vegas zijn vanaf-prijzen op basis van 2 of 4 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketen zijn te vinden op de websites van de desbetreffende touroperator.

City Break Vegas verzamelt cookiegegevens bij het browsen op onze website. Lees ons privacybeleid.

Onze partners